Zeeland - Repelakker III

Zeeland

Zeeland - Repelakker III

PlaatsZeeland
ProjectZeeland - Repelakker III
Start bouwonbekend
Opleveringonbekend
Contact

Novaform Vastgoedontwikkeling, 088 - 24 82 929

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Aan de rand van Zeeland, dicht bij het centrum is het heerlijk wonen in het groen. Dat is Repelakker, een jonge nieuwbouwwijk die volop in ontwikkeling is. Na Repelakker 1 en 2, biedt ook Repelakker 3 ruimte voor woningbouw. Daar geniet je straks van rust, water en groen in een fijne nieuwe wijk. Repelakker 3 wordt ontwikkeld door Novaform Vastgoedontwikkelaars, Bouwbedrijf Wagemakers BV, Muller Bouw BV en de gemeente Maashorst.

Aanpassing masterplan

In het plangebied is ruimte voor diverse soorten woningen in het koop- en huursegment en mogelijk zelfbouw. Op dit moment is de concrete invulling van het plangebied nog niet bekend. In 2021 zijn we samen met de projectontwikkelaars die eigenaren zijn van het merendeel van de grond gestart met de voorbereidingen van een masterplan. In maart 2022 zijn omwonenden en andere geïnteresseerden tijdens een informatiebijeenkomst bijgepraat over de stand van zaken. De input van deze bijeenkomst is meegenomen in de vervolgstappen om naar een definitief masterplan en bestemmingsplan voor de nieuwe wijk te komen. Inmiddels is de uitwerking van de plannen aangepast door de woondeal die op provinciaal niveau is gesloten.

Gebiedsvisie

Het aangepaste plan is tijdens de op 13 september 2023 gehouden informatiebijeenkomst toegelicht. De gemeenteraad heeft op 28 september 2023 ingestemd met het aangepaste plan, verwerkt in de gebiedsvisie.

Meer weten?

Zodra er meer bekend is over dit plan, informeren wij u hierover via de nieuwsbrief. Op de gezamenlijke website van de ontwikkelaars vindt u aanvullende informatie over het plangebied.

Op kaart