Nieuws | Agenda

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent wonen in gemeente Maashorst? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief 10 januari 2024 - Update plangebieden en info open dag

In deze nieuwsbrief lees je meer over de woningbouwprojecten waarvoor de bestemmingsplannen ter inzage zijn gelegd. En nodigen we je uit voor de open dag op 13 januari a.s.

Lees meer

Nieuwsbrief 29 september 2023 - Woningbouwplan Uden-Zuid en informatiebijeenkomsten

In deze nieuwsbrief goed nieuws over een woningbouwplan in Uden-Zuid en 2 uitnodigingen voor informatiebijeenkomsten over woningbouw in Schaijk en Volkel.

Lees meer

Nieuwsbrief 8 september 2023 - Update plangebieden

In deze nieuwsbrief lees je o.a. een update over Repelakker 3 in Zeeland en Park Maashorst (kamer 4) in Uden.

Lees meer

Maashorst: grond verkopen voor nieuwe woonvormen

Maashorst wil de grond in kamer 4 van Park Maashorst in Uden gaan verkopen aan het collectief Living Lab Maashorst en het collectief Hof van Maashorst. De initiatiefnemers willen in dit deel van Park Maashorst woningen bouwen voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

Nieuwsbrief 17 februari 2023 - Verkoop bouwkavel Park Maashorst

In deze nieuwsbrief lees je meer over de verkoop van bouwkavel PM-07 in Park Maashorst in Uden. Dit kavel wordt opnieuw ter verkoop aangeboden.

Lees meer

Nieuwsbrief 9 februari 2023 - update plangebieden gemeente Maashorst

Alweer een jaar voorbij... Het eerste jaar van onze nieuwe gemeente Maashorst. Een gemeente met 6 kernen waarin veel gebeurt, waar het fijn wonen is en waar de vraag naar woningen groot is. Met deze nieuwsbrief informeren we jullie graag over het laatste woningbouwnieuws.

Lees meer

Nieuwsbrief 8 december 2022 - alle 23 kavels zijn toegekend aan kandidaat-kopers

Woensdag 7 december vond de verloting plaats van de zelfbouwkavels in plangebied De Ruiter in Uden. Alle 23 kavels zijn toegekend aan kandidaat-kopers. In deze nieuwsbrief vertellen we jullie hoe dat ging en hoe het nu verder gaat.

Lees meer

Nieuwsbrief 1 september 2022 - Start verkoop zelfbouwkavels De Ruiter

Deze maand start de verkoop van de 23 bouwkavels in plangebied De Ruiter in Uden. Op 17 september a.s. organiseren we daarom een informatiemarkt. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Lees meer

Nieuwsbrief juli 2022 - Informatie bouwkavels De Ruiter

Heb je altijd al zelf een woning willen bouwen? Dat kan in het plangebied De Ruiter. Na de zomervakantie kunnen we je meer vertellen over de wijze van verkoop van de zelfbouwkavels in dit plangebied. Vooruitlopend op de verkoop organiseren we op zaterdag 17 september 2022 een informatiemarkt waarop je vragen kunt stellen.

Lees meer

Nieuwsbrief juni 2022 - Bouwrijp maken plangebied De Ruiter gestart

Donderdag 16 juni heeft Franko van Lankvelt, wethouder Wonen, het officiële startsein gegeven voor het bouwrijp maken van plangebied De Ruiter. Zoals in onze eerdere nieuwsbrieven al aangegeven, kunnen in dit gebied tussen de Ruitersweg, Karrevracht en Muffelke 165 duurzame woningen worden gebouwd.

Lees meer