Nieuws | Agenda

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent wonen in gemeente Maashorst? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief 23 november 2021

Het is alweer even geleden dat we u een nieuwsbrief stuurden. We hebben echter goed nieuws over De Ruiter en de Leeuweriksweg. We maken meteen van de gelegenheid gebruik om u te informeren over de stand van zaken rond de andere lopende trajecten binnen de gemeente Uden.

Lees meer

Prijsvraag nieuwe woonvormen Park Maashorst

In kamer 4 van het nieuwe woongebied Park Maashorst is 4.500 m2 ruimte voor de ontwikkeling van (een) nieuwe woonvorm(en). In de vorm van een prijsvraag wil gemeente Uden iedereen de gelegenheid bieden om met goede ideeën te komen.

Lees meer

Hypotheekgrens naar €310.000

Als je een woning koopt, sluit dan een hypotheek af met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kun je erop vertrouwen dat jouw hypotheek past bij jouw persoonlijke situatie en portemonnee.

Lees meer

Achtertuin wordt steeds kleiner

Waar het gemiddelde nieuwbouw rijtjeshuis met 128 vierkante meter woonoppervlakte groter is dan ooit, is de bijbehorende achtertuin daarentegen sinds de jaren vijftig gekrompen tot 80 vierkante meter.

Lees meer

Huis bouwen als particulier

Bij particulier opdrachtgeverschap koop je zelf de grond en bepaal je zelf met welke partijen je het huis gaat bouwen. Ontdek wat je allemaal tegenkomt tijdens het bouwproces.

Lees meer

Milieubewust in en om het huis

Wil je prettig en gezond leven met aandacht voor het milieu? Ontdek waar je op kunt letten bij het klussen of verbouwen.

Lees meer