Volkel - Niemeskant

Volkel

Volkel - Niemeskant

PlaatsVolkel
ProjectVolkel - Niemeskant
Start bouw2025
Oplevering-
Contact

Van Wanrooij Projectontwikkeling

www.vanwanrooij.nl

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Het College van burgemeester en wethouders staat positief tegenover de voorgenomen woningbouw op Niemeskant, de locatie tussen de Boekelsedijk - Vloetstraat - Leeuwstraat. In dit plangebied wil projectontwikkelaar Van Wanrooij 180 grondgebonden woningen bouwen en is er ruimte voor 6 bouwkavels voor zelfbouw.

In het plangebied komt een mix van woningen waarvan ruim een derde verhuurd wordt over de segmenten sociale huur, middelduur en vrije sector huur.

Ruimtelijke procedure

De ruimtelijke procedure die woningbouw mogelijk maakt, is medio 2023 opgestart. Het ontwerpbestemmingsplan is in december 2023 ter inzage gelegd en we verwachten dat de gemeenteraad voor de zomer een definitief besluit zal nemen. Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is, wordt het gebied bouwrijp gemaakt en kan gestart worden met bouwen.

Fasering

Het gebied is verdeeld in 5 deelgebieden die gefaseerd worden ontwikkeld over een periode van 5 tot 10 jaar. 

indeling deelgebieden Niemeskant

In deelgebied I komen 6 zelfbouwkavels. in deelgebied II, III, IV en V is ruimte voor rij- en twee-onder-een kapwoningen en enkele vrijstaande woningen.

Meer weten?

Zodra er meer informatie over dit project is te melden, lees je dat hier en op de pagina van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

Op kaart