Volkel - Lankeserf / Nieuwstraat 31

Volkel

Volkel - Lankeserf / Nieuwstraat 31

PlaatsVolkel
ProjectVolkel - Lankeserf / Nieuwstraat 31
Start bouw2024/2025
Opleveringonbekend
Contact

Verkopend makelaar: Van de Ven Garantiemakelaars, telefoon 0413 - 261905.

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Het College van burgemeester en wethouders staat positief tegenover de voorgenomen woningbouw op de locatie aan de Nieuwstraat 31 in Volkel, genaamd Lankeserf.

Wonen in Lankes is landelijk wonen maar toch vlakbij voorzieningen. Lankes is een traditionele buurtschap tussen Uden en Volkel waar dit bijzondere nieuwbouwplan wordt gerealiseerd. De projectontwikkeling bouw hier 3 XXL Boerderijwoningen, 3 vrijstaande schuurwoningen en 2 half-vrijstaande schuurwoningen.
 

schets woningen Lankeserf

Boerenerf

Het karakteristieke boerenerf bestaat uit een T-boerderij welke bestaat uit drie XXL Boerderijwoningen, genaamd Het Hoofdhuys, De Voorstal en De Achterstal. Verder worden er drie vrijstaande schuurwoningen gebouwd, genaamd De Hooischuur, De Graanschuur en De Kapschuur, alle drie met de mogelijkheid voor een compleet woonprogramma op de begane grond en gelegen op royale kavels. Centraal op het erf ligt De Veldschuur, bestaande uit twee half-vrijstaande schuurwoningen met een prachtig uitzicht over de landerijen. 

Meer weten?

De verkoop is inmiddels gestart. Kijk voor meer informatie contact op met verkopend makelaar Van de Ven garantiemakelaars in Uden.

Op kaart