Volkel - Hoek Forelstraat/Kloosterstraat

Volkel

Volkel - Hoek Forelstraat/Kloosterstraat

PlaatsVolkel
ProjectVolkel - Hoek Forelstraat/Kloosterstraat
Start bouw2025
Opleveringmedio 2026
Contact

Ontwikkelaar: Area, telefoonnummer 0413 - 38 80 44

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Het College van burgemeester en wethouders staat positief tegenover de voorgenomen woningbouw op de locatie hoek Forelstraat / Kloosterstraat ter hoogte van het dierenparkje en heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan. In dit plangebied wil Area wonen 22 levensloopbestendige woningen realiseren.

Het plan bestaat uit een mix van 18 appartementen en 4 grondgebonden woningen die voor de sociale verhuur beschikbaar komen. Het plan is specifiek afgestemd op de doelgroep senioren. Onder meer door de afmetingen en indeling van de levensloopbestendige woningen. Maar er komt ook een gemeenschappelijke ruimte in het appartementengebouw, en een inpandige parkeervoorzieningen voor scootmobielen.

Ontwerpbestemmingsplan

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken, is een ontwerpbestemmingsplan gemaakt dat ter inzage heeft gelegen. We verwachten dat de gemeenteraad in het najaar een definitief besluit kan nemen over dit bestemmingsplan. Zodra het bestemmingsplan is vastgesteld, kan het vergunningentraject voor de bouw van de woningen worden gestart. Daarna kan met de bouw worden gestart.

Meer weten?

Zodra er meer informatie over dit project is te melden, lees je dat op deze pagina of op de pagina van Area Wonen.

Op kaart