Volkel - Hoek Forelstraat/Kloosterstraat

Volkel

Volkel - Hoek Forelstraat/Kloosterstraat

PlaatsVolkel
ProjectVolkel - Hoek Forelstraat/Kloosterstraat
Start bouw2024
Oplevering-
Contact

Ontwikkelaar: Area, telefoonnummer 0413 - 38 80 44

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Het College van burgemeester en wethouders staat positief tegenover de voorgenomen woningbouw op de locatie hoek Forelstraat / Kloosterstraat ter hoogte van het dierenparkje en heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan. In dit plangebied wil Area wonen 22 levensloopbestendige woningen realiseren.

Het plan bestaat uit een mix van 18 appartementen en 4 grondgebonden woningen die voor de sociale verhuur beschikbaar komen. Het plan is specifiek afgestemd op de doelgroep senioren. Onder meer door de afmetingen en indeling van de levensloopbestendige woningen. Maar er komt ook een gemeenschappelijke ruimte in het appartementengebouw, en een inpandige parkeervoorzieningen voor scootmobielen.

Omgeving

Op dinsdagavond 10 oktober is er een informatiebijeenkomst geweest over de woningbouwontwikkeling op de locatie van het Dierenpark aan de Kloosterstraat in Volkel voor geĂ¯nteresseerden.
De omgeving is betrokken bij de ontwikkelingen en staat er positief tegenover. Voor het huidige dierenparkje en het clublokaal van de postduivenvereniging wordt nog gezocht naar een alternatieve locatie. Maar het kan ook zijn dat het dierenparkje in kleinere vorm binnen het plangebied kan worden gehandhaafd.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage. Daarna wordt het ter vaststelling voorgelegd aan de gemeenteraad.
Meer weten?
Zodra er meer informatie over dit project is te melden, lees je dat op deze pagina.

Meer weten?

Zodra er meer informatie over dit project is te melden, lees je dat op deze pagina.

Op kaart