Uden - Marktstraat 11-13

Uden

Uden - Marktstraat 11-13

PlaatsUden
ProjectUden - Marktstraat 11-13
Start bouwNog niet bekend
OpleveringNog niet bekend
Contact

QUBUS Vastgoed BV, telefoonnummer 0413 - 33 18 74, e-mail: info@qubusvastgoed.nl

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Aan de Marktstraat 11-13 in het centrum van Uden worden 37 nieuwe appartementen gebouwd. Het gebouw komt op de plek waar nu nog kookwinkel Gloudemans zit en de voormalige fietswinkel van Ad Verstegen.
De gebouwen gaan plat, maar op de begane grond wordt een nieuw winkelpand gebouwd waar de kookwinkel in terug komt. In totaal wordt het een complex van 3 verdiepingen: winkels op de begane grond, een deel sociale koop (275.000 euro) en een deel levensloopbestendige woningen. Dat laatste gedeelte wordt toegewezen voor geclusterd wonen, met gemeenschappelijke faciliteiten die zijn ontworpen voor mensen met een zorgbehoefte. Hiervoor wordt samengewerkt met een zorgpartij. Aan de achterzijde grenzen de panden aan de Oranjestraat. De nieuwbouw beslaat het gehele perceel dat zich uitstrekt tussen de Marktstraat en de Oranjestraat.

Burgemeester en wethouders van Maashorst stemden 13 december 2023 in met het ontwerpbestemmingsplan voor de locatie Marktstraat 11-13 en ligt ter inzage, dit kun je hier vinden. De gemeenteraad van Maashorst beslist na de periode waarin het plan ter inzage ligt over vaststelling van het bestemmingsplan.

Op kaart