Uden - Leeuweriksweg

Uden

Uden - Leeuweriksweg

PlaatsUden
ProjectUden - Leeuweriksweg
Start bouw-
Oplevering-
Contact

www.connect-uden.nl

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Een nieuwe ontwikkeling in een bestaande omgeving, aan de rand van het centrum. Op de plek van het oude politiebureau, brandweerkazerne en een basisschool komt een nieuwe woonwijk die aansluit op de wensen en behoeften in Uden.

Het College van B&W heeft gekozen voor het ontwerp ‘CONNECT’ van de combinatie Janssen de Jong Projectontwikkeling uit Son en Breugel en Hurks uit Eindhoven. Zij hebben een ontwerp gemaakt waarin ruimte is voor 120 woningen voor diverse doelgroepen, verdeeld over drie gebouwen. Ongeveer de helft van de woningen bestaat uit sociale huurwoningen, middeldure huurwoningen, koopappartementen en woningen in diverse prijsklassen.

Planning

In het 2e kwartaal van 2022 starten we met een participatietraject waarbij onder andere de omwonenden van het gebied worden betrokken. De omwonenden van het plangebied zijn per brief uitgenodigd voor een van de informatieavonden op 16 of 18 mei a.s. De gemeente Maashorst, Jansen de Jong Projectontwikkeling en Hurks hebben Buurtbinders gevraagd om het gesprek met de omgeving te verzorgen. De ruimtelijke procedure die woningbouw mogelijk maakt, zal naar verwachting in het 3e kwartaal van 2022 worden opgestart. De sloop van de huidige panden en de start van de bouw van de woningen staat gepland in 2023/2024.

Plan Leeuweriksweg

Meer informatie

Meer informatie over de voortgang van het project vindt u op de website van gemeente Maashorst en de projectpagina van de ontwikkelaars: www.connect-uden.nl

Op kaart