Uden - Hoevenseweg

Uden

Uden - Hoevenseweg

PlaatsUden
ProjectUden - Hoevenseweg
Start bouw-
Oplevering-
Downloads
Interesse?

Projectinformatie

In het buurtschap Hoeven, ten zuiden van de woningen aan de Hoevenseweg aan het verlengde van de Hofstraat is nog ruimte beschikbaar voor één bouwkavel. De locatie kenmerkt zich met een overgang tussen villabebouwing aan de Hoevenseweg en het oude lint van de Klantstraat. In de ontwikkeling van dit bouwkavel is rekening gehouden met een passende invulling bij de ruimtelijke structuur van Hoeven. Vandaar dat op dit bouwkavel ter grootte van ruim 1.600 m2 maximaal 1 vrijstaande woning mag worden gebouwd waarvoor ruimtelijke randvoorwaarden gelden.

Bestemmingsplan vastgesteld

Het bestemmingsplan en de ruimtelijke randvoorwaarden voor dit bouwkavel zijn inmiddels vastgesteld. Het bestemmingsplan kun je hier inzien. De ruimtelijke randvoorwaarden vindt u bij Downloads bovenaan deze pagina.

Verkoop bij inschrijving

Het College heeft besloten dit bouwkavel via verkoop bij inschrijving te verkopen. Dit betekent dat u binnen een bepaalde termijn via een biedingsformulier een bod kunt uitbrengen. Vervolgens maakt een notaris ten overstaan van alle bieders de uitgebrachte biedingen kenbaar. Daarna vindt de gunning plaats.

Bouwrijp maken

Je kunt jouw bod via inschrijving nog niet uitbrengen omdat het bouwkavel eerst bouwrijp moet zijn. Daar wordt de komende tijd aan gewerkt. Zodra er meer bekend is over het moment van inschrijving en de exacte voorwaarden van de verkoop, informeren wij je hierover via deze pagina en onze nieuwsbrief.

Is joue interesse gewekt, abonneer je dan op de nieuwsbrief van de Kavelwinkel zodat je op de hoogte blijft van het moment van verkoop.

Op kaart