Schaijk - Akkerwinde IIIA

Schaijk

Schaijk - Akkerwinde IIIA

PlaatsSchaijk
ProjectSchaijk - Akkerwinde IIIA
Start bouwOnbekend
Oplevering-
Contact

Ontwikkelaar: Bouwbedrijf Van Wanrooij/Bouwbedrijf Van der Heijden

Verkopend makelaars:

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Binnen het plangebied Akkerwinde III Schaijk is ruimte voor 97 woningen. De bebouwing kenmerkt zich door blokken met rijwoningen afgewisseld met tweekappers, seniorenwoningen en vrijstaande woningen. Zo ontstaat een mix van woningtypen en wordt een dorpse sfeer gecreëerd. Parkeerplekken worden gebundeld in hofjes. Aan de westkant van het gebied sluiten de achtertuinen aan op de achtertuinen van de bestaande woonwijk. Het is een divers woonprogramma; qua prijs, woningtypen en koop/huur.

Er komt een nieuwe ontsluitingsweg die aan de noordkant van het gebied aansluit op de Pastoor van Winkelstraat. De ontsluitingsweg krijgt geen verbinding met Akkerwinde I en II. Daarmee voorkomen we verkeer door de bestaande woonwijk.

Het plan is in voorbereiding door Van der Heijden Projectontwikkeling in samenwerking met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. 

Ruimtelijke procedure

De ruimtelijke procedure die woningbouw mogelijk maakt is inmiddels gestart. De afgelopen periode organiseerden de ontwikkelaars meerdere momenten om in gesprek te gaan met de omgeving en geïnteresseerden.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft ter inzage gelegen en we verwachten dat de gemeenteraad na de zomervakantie hierover een besluit neemt. 

Meer weten?

De verkoop van de projectwoningen gebeurt na vaststelling van het bestemmingsplan. De ontwikkelaars verwachten dat dit in het najaar van 2024 gebeurt.
Zodra er meer informatie over dit project is te melden, lees je dat op deze pagina.

Op kaart