Odiliapeel - Oudedijk/Korenbloemstraat

Odiliapeel

Odiliapeel - Oudedijk/Korenbloemstraat

PlaatsOdiliapeel
ProjectOdiliapeel - Oudedijk/Korenbloemstraat
Start bouw-
Oplevering-
Contact

Qubus Vastgoed

Website: www.qubusvastgoed.nl

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Het plan omvat de bouw van negen appartementen en vijf woningen op de plek van een voormalige autoshowroom. Het appartementencomplex krijgt drie bouwlagen. Achter de bebouwing komen parkeerplaatsen. De woningen worden gebouwd als driekapper en tweekapper. Naar verwachting kan medio 2024 gestart worden met de werkzaamheden. De driekapper en het blok met tweekapper krijgen een jaren 30-uitstraling. Het appartementencomplex krijgt 3 bouwlagen en omvat 9 driekamerappartementen die geschikt zijn voor zowel starters als senioren.

Ruimtelijke procedure

De ruimtelijke procedure die woningbouw mogelijk maakt is inmiddels opgestart.
Het bestemmingplan voor de hoek Oudedijk en Korenbloemstraat in Odiliapeel wordt door het college van burgemeester en wethouders in Maashorst ter vaststelling naar de gemeenteraad gestuurd. Die besluit hierover op 14 december.

Wijzigingen

Naar aanleiding van de ingediende zienswijzen, hebben gemeente en initiatiefnemer met de omwonenden gesproken over het ontwerpbestemmingsplan.
Op basis van deze gesprekken brengt de initiatiefnemer enkele wijzigingen aan in het plan. Zo wordt aan de kant van de Korenbloemstraat een volwassen boom geplant om het woon- en leefgenot te versterken. Op de derde woonlaag wordt een balkon verplaatst. Tot slot wordt in overleg met omwonenden gekeken hoe de ‘inkijk’ bij omwonenden kan worden beperkt met extra groen.

Op kaart