Zeeland - Heihorst Peel Natuurdorpen

Zeeland

Zeeland - Heihorst Peel Natuurdorpen

PlaatsZeeland
ProjectZeeland - Heihorst Peel Natuurdorpen
Start bouw-
Oplevering-
Contact

peelnatuurdorp.nl

Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

Het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst heeft eind januari 2023 toestemming gegeven voor de inrichting van De Heihorst in Zeeland als demolocatie voor de ontwikkeling van Peel Natuurdorpen. In deze demolocatie van ongeveer 20 ha worden historische natuur- en landbouwkwaliteiten toekomstbestendig teruggebracht en versterkt en is er ruimte voor wonen, werken en recreatie.

Binnen de demolocatie zullen eisen worden gesteld aan de landschappelijk inpassing van nieuwe woningen en nieuwe woonvormen als tiny houses en woongroepen. Hoe deze demolocatie er exact uit komt te zien, is nog niet bekend.

Planning

De komende periode wordt bekeken hoe de plannen moeten worden ingevuld, welke doelen gesteld kunnen worden en welke locaties geschikt zijn voor bewoning. Er wordt nagedacht over voorwaarden en de verdere uitwerking. Daarna kunnen de ruimtelijke procedures worden gestart.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze ontwikkeling of je inschrijven voor woningbouw op deze locatie? Meer informatie vind je op de website van Peel Natuurdorpen.

Op kaart